Drámáztál már, de még nem eleget?

Nyitott Klub Blog

Nyitott Klub Blog

Fantázialabda

2016. június 18. - Nyitott Kör

Körben állunk. A játékvezető a kezével létrehoz egy fantázialabdát, amit körbe adunk. Először csak kézből kézbe, aztán már dobjuk a szomszédnak. Figyeljünk arra, hogy a labda mérete ne változzon egy körön belül, és hogy az átadás-átvétel gesztusa valóban idézze egy valódi labda átadását-átvételét.

  • A további körökben a játékvezető variációs lehetőségei: labda méretének, súlyának, állagának (égő, ragadós, hideg, stb.) megváltoztatása, és a szerinti továbbadása.
  • Adjunk hangot a labda átadásához, mintha egy rajzfilmben kellene effektet adnunk az átadás-átvétel gesztusához. Ez az effekt akár lehet játék a nevünkkel is.
  • Nem csak körbe adhatjuk, át is dobhatjuk a labdát egy másik játszónak a kör egy másik pontján! Itt is legyen meg a pontos indítás-labda útja-érkezés. Variációs lehetőség: a labda már nem labda, hanem lézersugár, tűzgolyó, avagy dzsedierő. Stb.

 

ntp-fth-15-0101-muhelynap_01.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://nyitottklub.blog.hu/api/trackback/id/tr978919512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása